شنبه 1 اردیبهشت 1403

السبت, شوال 11, 1445

تحصیلات تکمیلی
1400/2/27 دوشنبه
فرآیند اجرایی ارائه و تصویب پروپوزال و دفاع از پایان نامه دانشجویان دانشگاه پیام نور
فرآیند اجرایی ارائه و تصویب پروپوزال و دفاع از پایان نامه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان تهران؛ حوزه معاونت آموزشی دانشگاه پیام نور استان تهران فرآیند اجرایی ارائه و تصویب پروپوزال و دفاع از پایان نامه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد را اعلام کرد.

دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد شیوه‌ی آموزشی و پژوهشی می بایست تا پیش از آغاز نیمسال سوم تحصیلی خود، ضمن هماهنگی با استاد راهنما موضوع مورد نظرشان برای انجام پایان‌نامه را در قالب پروپوزال به گروه آموزشی ارائه دهند.

نکته مهم:
کلیه دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی لازم است پس از تعیین موضوع  و همچنین پیش از دفاع از پایان نامه همانندجویی را انجام دهند و گواهی آن را اخذ نمایند. جهت این امر به سایت همانندجو به نشانی https://tik.irandoc.ac.ir مراجعه و نتیجه آن را به اطلاع استاد راهنما برسانند. بدیهی است بدون انجام فرآیند همانندجویی دفاع قابل انجام نخواهد بود.

فلوچارت فرآیند اجرایی ارائه و تصویب پروپوزال و دفاع از پایان نامه دانشجویان کارشناسی ارشد و راهنمای همانندجویی را از این قسمت دانلود نمایید.
فايل هاي مربوطه :
راهنماي+همانندجويي+-ويژه+دانشجويان.pdf162.011 KB