چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403

الأربعاء, شوال 15, 1445

فرهنگی
1401/10/18 یکشنبه
معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه پیام نور استان تهران خبر داد:
برگزاری جشنواره کارآفرینی پیام نور استان تهران به مناسبت دهه فجر/مهلت ارسال آثار تا اول بهمن

معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه پیام نور استان تهران از برگزاری جشنواره کارآفرینی به مناسبت دهه فجر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر محمدصادق آخوندی معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه پیام نور استان تهران با اعلام این خبر اظهار داشت: دانشگاه پیام نور استان برای تحقق شعار سال (تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین) در یوم الله دهه فجر اقدام به برگزاری جشنواره کارآفرینی می کند.

وی به حوزه های این جشنواره نیز اشاره کرد و افزود: این جشنواره در حوزه های استارت آپ (بخش آزاد)، گرنت شکوفایی (مخصوص اعضای علمی)، گرنت جوانه (مخصوص دانشجویان) و برگزاری کارگاه آشنایی با کارآفرینی و ارتباط با صنعت در چهار حوزه علوم انسانی، هنر و معماری، علوم پایه و فنی و مهندسی برگزار خواهد شد.

معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه پیام نور همچنین گفت: علاقه مندان می توانند تا تاریخ 1 بهمن 1401 آثار خود را به ایمیل karad.tpnu@gmail.com ارسال نمایند.

لازم به ذکر است این جشنواره در تاریخ 26 بهمن ماه 1401 برگزار می شود و علاقمندان برای دریافت کاربرگ مربوط به هر بخش با مراجعه به درگاه اینترنتی دانشگاه پیام نور استان تهران به آدرس http://tehran.pnu.ac.ir  مراجعه کنند.