چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403

Wednesday, April 24, 2024

الأربعاء, شوال 15, 1445

اخبار
1402/2/30 شنبهدیدار دکتر عابدینی سرپرست محترم دانشگاه پیام نور مرکز پاکدشت با امام جمعه شهرستان پاکدشت حاج آقا لزومی

✍ دیدار دکتر عابدینی سرپرست محترم دانشگاه پیام نور مرکز پاکدشت با امام جمعه شهرستان پاکدشت حاج آقا لزومی
❇️ به گزارش روابط عمومی دانشگاه،دکتر عابدینی رئیس محترم دانشگاه با امام جمعه محترم شهرستان پاکدشت دیدار و گفتگو کردند. دراین دیدار رئیس دانشگاه پاکدشت برهم افزایی و تعامل و همکاری بیش از پیش دستگاههای اجرایی و مجموعه های فرهنگی شهرستان پاکدشت با دانشگاه پیام نور در جهت تحقق اهداف و بهره گیری از توان علمی ،فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور در زمینه پیشرفت شهرستان تاکید داشتند.
🔶در این دیدار هم امام جمعه شهرستان پاکدشت به ایراد سخن پرداختند و فرمودند؛ با تلاش و سعی فراوان و همچنین دعوت از خیرین و مسولین سطح شهرستان جهت پیشبرد هرچه بهتر و اهداف اجرایی و آموزشی دانشگاه از هیچ تلاش و کوششی دریغ نفرمودند و آماده خدمتگزاری به دانشجویان دانشگاه می باشند.
روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز پاکدشت

آرشیو اخبار