پنجشنبه 9 فروردین 1403

1402/3/24 چهارشنبه دستورالعمل ثبت نام و انتخاب واحد تابستان ۱۴۰۲
دستورالعمل ثبت نام و انتخاب واحد تابستان ۱۴۰۲

⭕️ دستورالعمل ثبت نام و انتخاب واحد تابستان ۱۴۰۲
1️⃣ انتخاب واحد دانشجویان از تاریخ ۲۴ خرداد لغایت ۶ تیر از طریق سامانه جامع آموزشی گلستان و مطابق برنامه زمان‌بندی شده برای دانشجویان دوره‌های کارشناسی و کارشناسی ارشد انجام می‌شود.
2️⃣ تقاضای مهمان دانشجویان دانشگاه از تاریخ بیستم تا پایان خرداد ماه امکانپذیر می‌باشد.
3️⃣ کلاس‌های آموزشی دروس نظری صرفاً به صورت الکترونیکی در سطح استان و در سامانه آموزش الکترونیکی استانی ارائه می‌گردد.
4️⃣ درس جزء سی قرآن کریم به صورت عادی و بدون استاد ارائه می‌شود.
5️⃣ تمام دروس (بجز درس حفظ سی‌ام قرآن کریم) دارای نمره میان ترم بوده و تاریخ برگزاری کلاس‌ها از تاریخ ۱۰ تیر لغایت ۱۰ مرداد خواهد بود. موعد ثبت نمرات میان ترم تا تاریخ ۱۲ مرداد خواهد بود.
6️⃣ دروس قابل ارائه در دوره تابستانی به شرح زیر است:
🔹دروس کاملاً نظری و دارای منبع درسی نیم‌سال ۶ و بالاتر مقطع کارشناسی پیوسته .
🔹دروس کارآموزی، کارورزی و پروژه مقطع کارشناسی نیز علاوه بر دروس بند بالا قابل ارائه هستند.
🔹درس حفظ جزء سی ام قرآن کریم مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد.
🔹کلیه دروس عمومی مقطع کارشناسی و صرفا یکی از ۳ عنوان فرهنگ و تمدن اسلام و ایران، اندیشه اسلامی ۲ و دانش خانواده و جمعیت از گروه معارف.
🔹با توجه به برگزاری طرح حامیم در سال جاری، هر دانشجو در این طرح مجاز به گذراندن ۲ واحد دروس عمومی معارف اسلامی است و در صورت اخذ آن مجاز به انتخاب دروس معارف در ترم تابستان نیست. لازم به ذکر است مجموع واحدهای قابل ثبت (با احتساب دروس معارف و حامیم ) در دوره تابستان حداکثر ۹ واحد است.
🔸دروس جبرانی مقطع کارشناسی ارشد صرفاً از سرفصل دروس کاملا نظری و دارای منبع.
🔸دروس جایگزین پایان‌نامه، ویژه دانشجویان آموزش محور مقطع کارشناسی ارشد. لازم به ذکر است درس سمینار "تحقیق و تتبع نظری" با توجه به اینکه فاقد تاریخ آزمون می باشد ولی در ترم تابستان قابل ارائه می باشد.
🔸تمدید پایان نامه جهت دفاع.
7️⃣ دانشجویان مقطع کارشناسی که با حداکثر 9 واحد درسی (با رعایت مقررات اخذ فقط یک درس معارف) دانش‌آموخته می‌شوند، در صورت عدم ارائه دروس در دانشگاه می‌توانند دروس مورد نظر را در سایر دانشگاه‌های مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به صورت مهمان اخذ و بگذرانند.
8️⃣ حذف و اضافه دروس در دوره تابستان امکانپذیر نیست.
🔔 اخبار دانشگاه پیام نور پاکدشت در فضای مجازی دنبال کنید؛ پیام رسان سروش splus.ir/pakdashtpnu2

آرشیو اخبار