جمعه 10 فروردین 1403

الجمعة, رمضان 19, 1445

آموزش مجازی
1401/9/29 سه‌شنبه
خبر خوش برای دانشگاه پیام نور استان تهران:
عضویت آزمایشگاه زیست پیام نور پاکدشت در شبکه آزمایشگاهی معاونت علمی رئیس جمهور

سرپرست دانشگاه پیام نور پاکدشت از عضویت آزمایشگاه زیست  این دانشگاه در شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی رئیس جمهور خبر داد.

به گزارش روابط عمومی استان تهران دکتر همایون چگنی سرپرست دانشگاه پیام نور پاکدشت با اعلام این خبر اظهار داشت: طبق نامه ی معاونت علمی با عضویت آزمایشگاه زیست دانشگاه پیام نور پاکدشت در شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی رئیس جمهور موافقت شد و این آزمایشگاه اکنون عضو این شبکه می باشد.

وی همچنین گفت: با توجه به امکانات و تجهیزات این آزمایشگاه، دانشگاه آمادگی دارد که با بخش خصوصی و دولتی برای انجام پروژه های زیست شناسی همکاری کند.

لازم به ذکر است که در تیرماه امسال نیز آزمایشگاه روانشناسی دانشگاه پیام‌نور مرکز تهران جنوب به عضویت  شبکه راهبردی معاونت علمی ریاست‌جمهوری درآمد.