شنبه 31 شهریور 1403

السبت, ربيع الأول 18, 1446

فرهنگی
1402/11/1 یکشنبه

✍ نشست صمیمانه دکتر عابدینی، سرپرست محترم دانشگاه پیام نور پاکدشت با انجمن های علمی، کانون های فرهنگی هنری،قرآن و عترت و بسیج دانشجویی و سایر دانشجویان در سالن کنفرانس دانشگاه مورخ 1402/10/26

✅ دکتر عابدینی: امروزه دانشجویی موفق و سربلند است که مطالبه گر و آرمان گرا باشد.

❇️ به گزارش روابط عمومی مرکز، جلسه با تلاوتی چند از کلام الله قرآن مجید شروع شده است و پس از آن رئیس دانشگاه،ضمن عرض خیر مقدم به همه اعضا شرکت کننده در نشست فرمودند؛ امروزه دانشجویی موفق و سربلند است که مطالبه گر و آرمان گرا باشد و همچنین ساختار دانشگاه و نماد علمی دانشجویان به دانش و عملکرد علمی و پژوهشی آن در دانشگاه می باشد.

✅ عابدینی همچنین فرمودند؛ حرکت باعث تحول و ایده می شود ودانشجو باید نگاه خیلی قوی نسبت به ساختارهای خود برای اهداف آینده خود ترسیم کرده باشد تا به اون هدف و تلاشی که مدنظرش برای برنامه ریزی قوی تو آینده اش باشد رابرسد.
ایشان همچنین در پایان سخنانش هم گریزی به مرحله دوم ثبت نام براساس سوابق تحصیلی و بدون کنکور که از سوم بهمن ماه از طریق سایت سازمان سنجش آغاز و تا هشتم بهمن ماه 1402 پایان می یابد.

روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز پاکدشت