جمعه 7 اردیبهشت 1403

دستورالعمل برگزاری آزمون پایان نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1401

دستورالعمل برگزاری آزمون پایان نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1401

*  نحوه برگزاری آزمون‌های پایان ترم
1در نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1401 آزمون کلیه دروس با منبع در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد به صورت حضوری در مراکز/واحدها و متمرکز توسط مرکز سنجش و آزمون برگزار خواهد شد.
2- آزمون مقطع دکتری به صورت حضوری و توسط مراکز مجری اجرا خواهد شد.
3- آزمون دروس عمومی مقطع کارشناسی به صورت مجازی و متمرکز در بستر سامانه آزمونی مرکز سنجش و آزمون و غیر حضوری می‌باشد.

الف نکات اجرایی در برگزاری آزمون‌های متمرکز حضوری آزمون‌های پایان ترم
  1. جهت ورود به سامانه آزمون الکترونیکی در آزمون‌های حضوری، نام کاربری : شماره دانشجویی و رمز عبور: کد ملی ثبت شده در سامانه گلستان می‌باشد.
*  نام کاربری و رمز عبور دانشجویان اتباع شماره دانشجویی است.

ب نکات اجرایی در برگزاری آزمون‌های متمرکز و مجازی و غیر حضوری دروس عمومی بر بستر سامانه آزمونی مرکز سنجش و آزمون
  1. آزمون دروس عمومی  در سامانه مرکز سنجش و آزمون به آدرس edu.pnu.ac.ir  برگزار خواهد شد.
  2. تاریخ آزمون‌های دروس عمومی از 27 تا 31 خردادماه ماه 1402 (به مدت 5 روز ) می‌باشد.
  3. لیست ساعت برگزاری آزمون هر یک از دروس عمومی به تفکیک استان بوده و در کارت آزمون (گزارش 428 ) دانشجو نیز لحاظ شده است.
  4. جهت ورود به سامانه آزمونی مرکز سنجش و آزمون، نام کاربری : شماره دانشجویی و رمز عبور: کد ملی ثبت شده در سامانه گلستان می‌باشد.
*  نام کاربری و رمز عبور دانشجویان اتباع شماره دانشجویی است.
* با توجه به اینکه کد ملی ثبت شده در سامانه گلستان به عنوان کلمه عبور در نظر گرفته شده است، در صورتیکه کد ملی ثبت شده در سامانه گلستان بنا بر ادعای دانشجو اشتباه می‌باشد در اسرع وقت نسبت به اصلاح آن اقدام نماید.

رعایت موارد ذیل در جلسه آزمون الزامی می باشد.

1.از آوردن کیف ،کتاب،جزوه و تلفن همراه ،دستبند و ساعت هوشمند در جلسه آزمون اکیدآ خوداری فرمایید.
2.همراه داشتن مداد نرم مشکی، پاک کن ، تراش و خودکار آبی الزامی می باشد.
3.همراه داشتن کارت دانشجویی و گزارش 428 در جلسه آزمون الزامی می باشد.
4.قبل از ورود به جلسه آزمون وسایل اضافی خود را به امانات تحویل دهید.
5. 15 دقیقه قبل از شروع آزمون در محل برگزاری آزمون حضور داشته باشید.
6.  15 دقیقه بعد از شروع آزمون دربهای ورودی بسته خواهد شد ورود دانشجو بعد از این زمان ممنوع می باشد.
7.  24 ساعت قبل از شروع آزمون شماره صندلی ها در پورتال دانشگاه قابل مشاهده می باشد.
8. محل استراحت و مطالعه دانشجویان نمازخانه دانشگاه می باشد

نکات مهم در مورد تخلف در جلسه آزمون