شنبه 8 اردیبهشت 1403

Saturday, April 27, 2024

السبت, شوال 18, 1445

اخبار
1402/3/9 سه‌شنبهدیدار مهندس شکری رئیس اداره صنعت ،معدن وتجارت پاکدشت با دکتر عابدینی رئیس دانشگاه پیام نور مرکز پاکدشت

.

✍دیدار مهندس شکری رئیس اداره صنعت ،معدن وتجارت پاکدشت با دکتر عابدینی رئیس دانشگاه پیام نور مرکز پاکدشت
❇️ به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر عابدینی درخصوص ضرورت تعامل دانشگاه و صنعت به ایراد سخن پرداختند و فرمودند؛ در دنیای امروز،رابطه مستقیم بین توسعه ی تکنولوژی‌ و پیشرفت در ابعاد مختلف اجتماعی،اقتصادی و سیاسی هر کشور برقرار است به طوری که میتوان گفت:تکنولوژی عامل اساسی برای ایجاد ثروت،دانایی و توانایی کشور ها بوده و ابزار قدرتمند در توسعه ملی به شمار می اید.لذا اهمیت دانشگاه بیش از پیش روشن میشود چون دانشگاه محل تربیت نیروی انسانی متخصص و ماهر است و اگر نیروی انسانی متخصص بتواند دانش و مهارت خود را در عرصه ی تولید و.صنعت به کار ببرد،موجب پیشرفت خواهد شد.بنابراین ارتباط صنعت و دانشگاه در هر کشوری میتواند تاثیری تعیین کننده در رشد اقتصادی انجا داشته باشد.
روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز پاکدشت

آرشیو اخبار